Christian Mark Christensen

Management Consultant, Implement Consulting Group 

Udstiller: Implement Consulting Group

3 elementer til en succesfuld agil transformation

Ofte starter en agil transformation i hjørnet af en organisation og skaleres herfra. Denne tilgang kan være yderst effektiv til en start og skabe meget energi lokalt, men ofte mister implementeringer som denne deres moment og møder en række lokale tilbageslag – agil bliver et ord i stedet for en ny måde at arbejde og tænke på, og fordelene bliver derfor aldrig høstet. 
En måde at tilgå denne problemstilling på, er ved at have en gennemtænkt tilgang til forandringen. De tre nøgleelementer præsenteret her, er en sikker vej til at højne chancen for succes: 
1. En agil forandring skal benytte sig af agile værktøjer og tankegange for at skabe flow, gennemsigtighed og motivation i den organisatoriske forandringsproces.
2. Forandring i adfærd skal være ’brain-friendly’ hvilket betyder at den skal være, nem at forstå, sjov at gennemføre og have en synlig belønning.
3. En forandring skal fokusere på de gevinster som organisationen ønsker at opnå, og det skal være klart hvem der er ansvarlig for hvilken gevinst. 
Kombinationen af disse tre elementer, skaber et solidt fundament for en succesfuld agil transformation.

Attachments

Emne

klokken

15.00 - Sal 1