Bo Attrup

Bo Attrup, Managing Partner, Lead Mentor and Architect, PROiMPCATiVE Business Engineering

Udstiller: PROiMPACTiVE Business Engineering

Fortsat succes med FLOW som alternativ til PROJEKTER

Kom og hør Bo Attrup og hans team ved PROiMPACTiVE inspirere og videndele om:

  • Et nyt perspektiv på planlægning, prioritering og eksekvering, hvor fokus er på ganske få, enkle, velvalgte og velafprøvede virkemidler, der er til at forstå og som fungerer i praksis.
  • Et friskt alternativ til projekt- og ressourceplaner der ofte kun holder kort tid, manglende fokus på fælles prioritering og samspil i eksekvering, friktion på tværs af organisationen og deraf følgende reduceret tilfredshed og værdiskabelse.
  • Hvordan virksomheder opnår fælles fokus i porteføljen og flow på tværs af organisationen via ”Cohesive Decisions”, ”Corporate Cadence” og ”Demand Logistics” og dermed skaber flow i portefølje og organisation
  • Hvordan det bringes til at fungere i praksis ved brug af anerkendende ledelse, behavioral science, adult learning, training and mentoring, kombineret med inkrementiel transformation og målinger, der bevirker at forandringen reelt fungerer i praksis.

Og ikke mindst

  • Hvordan det har hjulpet succesfulde virksomheder videre, ved at overvinde barrieren af kompleksitet, dynamik, volumen og hastighed – og opnå flow i deres udvikling og leverancer samt fornyet tilfredshed blandt ledere, medarbejdere og kunder.
  • Hvordan det kan understøttes af eet sammenhængende og tværgående værktøj.
  • Suppleret med tre konkrete cases – fra små, mellemstore og meget store virksomheder – med hhv. 50, 250 og >2500 medarbejdere.

Hele konceptet kan præsenteres og forstås på kun 90 minutter – så besøg PROiMPACTiVE på Stand 9 for at høre yderligere end hvad der kan formidles på 25 minutter :)

Attachments

Emne

klokken

11.30 - Sal 3