Kontakt os

Vil du booke en stand ved    projekt værktøjsdagen, eller har du generelle spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os:

Salgskontakt

Kåre Eliasen
Chefkonsulent, Ingeniøren
3326 5392
[email protected]

Lars Østermann
Chefkonsulent, Ingeniøren
​3326 5360
[email protected]


Peter Fjeldgren Beyer
Key Account Manager
2373 4181
[email protected]


Arrangør kontakt

Lise  Daugaard
Marketing Manager, Ingeniøren
2263   8771
[email protected]


Rebecca Spencer Søltoft
Eventkoordinator, Ingeniøren
2826 6918
r[email protected]


Om arrangørerne

Projekt:værktøjsdagen blev startet i 2009 af Mediehuset Ingeniøren og en håndfuld aktive projektledere, der senere dannede projekt:netværket.

Dengang var der et spirende fokus på værdien af stærk projektledelse, og stadig flere leverandører begyndte at tilbyde værktøjer til at løfte den. 
Derfor manglede vi et forum, der kunne samle de forskelligartede redskaber til projektledelse og skabe overblik. IT-leverandører og uddannelsesudbydere er jo ikke normalt på messe sammen! Men det er de hos os - i en ramme, hvor projektledelse både er fællesnævner og i centrum. Så vi selv, og alle de dygtige projektledere, der hvert år finder vej til os, kan få inspiration med hjem til at realisere værdien af stærk projektledelse.

I år byder vi velkommen for 10.gang – ses vi?

Ingeniøren er flagskibet i Mediehuset Ingeniøren, Danmarks største B2B-mediehus med fokus på formidling og viden­deling inden for naturvidenskab og ny teknologi.
Avisen Ingeniøren udkommer hver fredag til 84.000 abonnenter og har ugentligt 150.000 læsere. Heraf arbejder 38.000 med projektledelse.
Ingeniørens nyhedssite, ing.dk, bringer dagligt aktuelle nyheder til ca. 400.000 månedlige brugere.
På tværs af medieplatforme når Ingeniøren hver uge 205.000 ingeniører, projektledere, rådgivere, ­udviklere og ledere generelt. Ingeniøren repræsenterer derfor et helt unikt samlingssted for Danmarks teknologiprofessionelle.

projekt:netværket er et initiativ, som skaber rum til inspiration, udvikling og netværk blandt projektledere gennem for eksempel arrangementer, litteratur og debatfora. projekt:netværket består af erfarne projektledere og projektchefer fra førende danske virksomheder.