Derfor skal din virksomhed med!

projekt:værktøjsdagen er et professionelt forum, hvor I som deltagende virksomhed kan møde projektledere, virksomhedsledere, it-chefer og indkøbere, som alle er potentielle kunder fra større og mindre virksomheder. Konferencemessen har fokus på alle projektlederens værktøjer, herunder bl.a. it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. 

Ved at deltage får I en unik chance for at vedens- og erfaringsdele og I vil få mulighed for at se hvordan både virksomheder arbejder med værktøjerne til daglig. Det giver konferencedeltagerne en levende og realistisk oplevelse af en hverdag med produktet - og dermed et stærkt fundament for at vælge det rigtige værktøj. 

Tag med på konferencemessen, der bringer projektledere og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for relevant faglig networking. 

Tilmeld dig og din virksomhed allerede i dag ved at klikke på fanen tilmedling i øverste menu.  

Årets udstillerbrochure 2017
Hent udstillerbrochuren her, og få al den information du har brug for i forbindelse med dette års konferencemesse, som afholdes 23. november 2017 på Scandic Copenhagen.  

Hent den her | For English

Udstillere til Projektdagen i København i 2016

Virksomheder

Antura
Siden 2001 har Antura med succes leveret projektværktøjet Antura Projects – en helhedsløsning for projekt-, portefølje- og ressourcehåndtering. Antura har mange kunder og over 100.000 tilfredse brugere i mere end 50 lande. Der er flere kendte danske virksomheder blandt kunderne, f.eks. Copenhagen Airports, Post Danmark, Danske Bank, Unipension, Scandi Standard/Danpo, Schantz, Slagelse Kommune og Lantmännen. Antura Projects skal altid være førstevalg for virksomheder, der hurtigt vil indføre et brugervenligt projektværktøj med stærk funktionalitet.

www.antura.dk

Benelizer
Benelizer er en ledelsesplatform, som hjælper dig med at udvikle din forretning i den ønskede retning ved løbende at måle sundhedstilstanden for alle dine projekter, så du til enhver tid bruger kræfterne på det, som bedst understøtter dine udviklingsmål, og som har størst chance for at blive realiseret. Med Benelizer skaber du klarhed og forhindrer projektmylder. Samtidig hjælper Benelizer dig med at opdage flaskehalse og projekter, hvor forudsætningerne for at lykkes, ikke er til stede.

www.benelizer.com

CANEA Consulting Group
CANEA leverer en helhedsløsning, som understøtter hele virksomhedens krav til projekt-, program-, porteføljeledelse inkl. ressourcestyring. CANEA ONE tilbyder støtte for alle typer projekter og til alle interessenter i projekterne, hvad enten det er ledelsen, ressourceejere, projektledere, projektdeltagere, styregrupper – eller øvrige interne og eksterne interessenter. CANEA ONE skaber overblik over hele porteføljens status og lønsomhed, hvilket gør det enklere at prioritere sine projekter i henhold til virksomhedens strategi og Key Performance Indicators.

www.canea.dk

Dansk Projektledelse
Vi er en non-profit organisation, der arbejder for at styrke og støtte projektvirksomheder i Danmark, og alle vores indtægter går til at forbedre projektledelse og udvikle tilbud til vores medlemmer. Vi vil være omdrejningspunkt for projektledelse i Danmark. Som omdrejningspunkt for projektledelse, er vi det naturlige forum for projektledere, projektorganisationer samt professionen, og vi tager del i det som foregår af betydning om projektledelse.

www.danskprojektledelse.dk

EazySoft

EazySoft - et softwarehus i vækst. EazySoft har siden 2002 udviklet webbaseret software til effektiv projektstyring, ressourcestyring og tidsregistrering.
Med det banebrydende system EazyProject, er vi i dag blandt de førende udbydere på det danske marked.
EazySoft blev kåret til Gazelle-virksomhed 5 år i træk Al udvikling og support foregår i Danmark i tæt dialog med vores kunder. Det seneste år har vi udvidet porteføljen med bla Kanban-tavler, interaktivt Gantt kort og apps.

www.eazyproject.net

Fangel Consulting

Vi er konsulenter i at forbedre jeres ledelse af projekter. Vi opfatter projektledelse som systematiseret sund fornuft. Udfordringen som vi ser det er at ”make common sence common practice”. Fangel Consulting blev initieret af Morten Fangel i 1975 – og siden da har vi assisteret en lang række organisationer, både i ind- og udland. Desuden har vi leveret sekretariatsassistance til Dansk Projektledelse. Senest har vi udgive bogen ”Proaktiv projektledelse” på dansk – og på engelsk med titlen ”Proactive Project Management” – som samler mange års erfaring med projektledelse. På grundlag af bogen tilbyder vi to-dags ”Intensive kurser i Proaktiv Projektledelse”, hvor du får genopfrisket og suppleret viden om de fleste af de kompetenceelementer, der indgår i IPMA Certificering.  Vores åbne ”Fangel Projektlederuddannelse” over et halvt år er IPMA Registreret og målrettet projektledere med minimum 2 års erfaring, som ønsker at blive klædt grundigt på til IPMA Certificering på Niveau D, C eller B. 

www.fangel.dk

FlowIT

Er projekt- og porteføljestyring en integreret del af styringen i din organisation? Er det svært at få overblik over jeres projekter? Flytter jeres projekter organisationen i den rigtige retning? Har ledelsen fokus nok på projekter? Mangler I et fælles projektsprog? Kan du genkende nogle af disse udfordringer, så kom og hør, hvordan vi hjælper virksomheder med at blive bedre til at prioritere og gennemføre projekter ved hjælp af ProjectFlow, som er baseret på SharePoint.

www.flowit.dk

Hans Tørsleff Management Systems

Hans Tørsleff management systems har siden 1987 specialiseret sig i at udvikle software til projektstyring og timeregistrering. Vi skræddersyr projektstyringsværktøj til den enkelte virksomhed indenfor et af verdens mest anvendte projektstyringsværktøj, Microsoft Project, hvor vi udvikler templates, macroer, add-ins og tilknytter ressourcer, så systemet passer til den måde, det skal bruges på. Vi rådgiver og tilbyder support indenfor det meste Microsoft Software og laver også apps.

www.torsleff.dk

IDA Learning

Hvad enten du er selvstændig, specialist, generalist, leder eller projektleder, tilbyder IDA Learning dig de helt rigtige efteruddannelser. Vores mål er, at du altid har de bedste forudsætninger for at være klædt rigtigt på – både til det lokale og det globale arbejdsmarked. Sådan at IDA også er din foretrukne partner, når det gælder efteruddannelse.

www.ida.dk/kurser

IMPLEMENT

Implement Consulting Group er en skandinavisk konsulentvirksomhed med mere end 500 konsulenter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Estland , Litauen og Schweiz. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at planlægge og gennemføre effektfulde strategiske forandringer. 

Implement er førende i Skandinavien i relation til implementering af forandringer. Vi arbejder med strategi, Lederskab og optimering af virksomhedens service og driftsprocesser. Projektarbejde, programledelse og porteføljestyring er centrale discipliner for alle private og offentlige organisationer. Inden for projektledelse er vores kernekompetence at udvikle organisationer, så de kan håndtere projekter, programmer og porteføljer optimalt og få dem til at matche organisationens strategi. Vi leverer værktøjer og uddannelse samt understøtter it-løsninger på alle projektledelsesområder - både i den private og i den offentlige sektor. Vores udgangspunkt er konceptet Project Excellence®, som dækker alle dele af virksomhedens indsatser omkring projektledelse. Inden for hvert område, råder vi over en bred palette af værktøjer, skabeloner og metoder, som understøtter virksomhedens og projektlederens arbejde med projekterne.

www.implement.dk

InovaPrime
InovaPrime er et Europæisk konsulent og projekthus med afdelinger i Danmark, Sverige, Holland, Spanien og Portugal. InovaPrime er Hewlett Packard Enterprise’s strategiske Europæiske Partner inden for PPM Implementering og rådgivning, hvor vi har mere end 10 års erfaring med PPM og APM. Derudover opererer vi også i områderne ” Service Management . Operations & Automation . Business Service Management, Business Intelligence”

www.inovaprime.com

INTERGRAPH

Intergraph Process, Power & Marine (PP&M) er verdens førende udbyder af enterprise engineering-software til design, konstruktion og drift af værfter, skibe og offshore-faciliteter. Intergraph PP&M er den ene af to divisioner i Intergraph Corporation, et helejet datterselskab af Hexagon AB.

www.intergraph.com

IntraNote

IntraNote a/s har leveret digitale samarbejdsløsninger siden 2001. DocuNote Projekt understøtter jeres projekthåndtering i en struktur baseret på sags- eller projektmapper, hvor alle dokumenter og tilhørende e-mails er samlet ét sted. Listevisninger og visuelt dashboard sikrer overblik. Rapporter giver ledelsen fuld kontrol over alle projekter. Web-projektrum understøtter samarbejdet med eksterne – med mulighed for at tilgå dokumentation uanset tid og sted. IntraNote er Microsoft Gold Partner.

www.intranote.dk

Mediehuset Ingeniøren

Mediehuset Ingeniøren A/S driver publicistvirksomhed på et forretningsmæssigt grundlag med en redaktionel linje, der er uafhængig af økonomiske, forretningsmæssige og politiske interesser. Husets medier er karakteriseret af en stærk læserforankring og en udpræget faglig profil. 

Mediehusets medier tæller ing.dk, version2.dk og Jobfinder.dk, samt avisen Ingeniøren.   

www.mediehuset.ing.dk

Metier

Metier er førende totalleverandører inden for projektledelse i Skandinavien. Vores mission er at gøre projektledelse nemmere, så vores kunders projekter skaber bedre og hurtigere output, der kan omsættes til reel værdi for forretningen. Det gør vi ved at fokusere på mennesker, processer og systemer.
Vi uddanner projektorganisationens medarbejdere i de mest anerkendte metoder til projekt- og forandringsledelse. Hos Metier kan du derfor tage kurser og certificeringer i bl.a. PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, Scrum, SAFe® og Change Management.

Derudover implementerer og supporterer vi de bedste værktøjer til projektstyring, som understøtter jeres processer mest hensigtsmæssigt. I samarbejde med CA Technologies leverer og implementerer vi således CA PPM og CA Agile Central.

Endelig rådgiver vi offentlige og private virksomheder om effektive processer og metoder til projektstyring og hjælper med at forankre de forandringer, projekterne skal frembringe, i organisationen.

www.metier.dk

Molio

Molio arbejder for digitaliseringen af byggeriet og for at udvikle og præge byggeriet i retning af højere produktivitet og kvalitet. Byggeriet bliver mere og mere komplekst. Molio leverer målrettede, digitale værktøjer, efteruddannelse og faglitteratur til hele byggeriets værdikæde. Vores værktøjer og produkter er med til at gøre byggeriets stigende kompleksitet nemmere at håndtere og operere i, uanset hvor i byggeriets tilblivelse, man befinder sig. Molio har en dyb netværksbaseret forankring i branchen, der sikrer, at de produkter og værktøjer, vi leverer, afspejler branchens behov og imødekommer branchens efterspørgsel.

www.byggecentrum.dk

Netværk Danmark

Med mere end 14.000 medlemmer fra 6800 virksomheder samlet i 750 netværksgrupper er Netværk Danmark verdens næststørste professionelle netværk for direktører, ledere og andre nøglepersoner. Vi har netværk i 14 lande og dækker alle fag, brancher og ledelsesniveauer i erhvervslivet. Som medlem af Netværk Danmark får du både sparring i en lille fortrolig gruppe med andre på dit eget niveau og adgang til danske og internationale erhvervsledere på alle niveauer.

www.nd.dk

PACTOR

Vi bygger bro mellem processer og IT PACTOR A/S er et konsulenthus med speciale i projekt- og porteføljestyring, projektledelse og har desuden eget softwareudviklingsteam. Vi har samlet mere end 13 års erfaring med dette i projekt- og porteføljestyringsportalen, Amfora. Kig forbi vores stand og se, hvad du kan få ud af at lade os bearbejde dine portefølje-rådata. Hør også om politiets rejse imod mere professionel porteføljestyring med Amfora i vores casepræsentation om eftermiddagen.

pactor.dk

Peak Consulting

Peak Consulting Group er en management konsulentvirksomhed, der har ekspertise i omsætte strategier til realiseret værdi i både den offentlige og private sektor. Vi lytter til hvad vores kunder ønsker at opnå, vi analyserer hvor de er i dag, og vi lægger en robust plan for at bringe dem hen til den ønskede situation.

Peak Consulting Group en central partner, når din organisation skal have ledere og medarbejdere på kursus og certificeringsforløb. Vi afholder både åbne og firmainterne kurser og har en bred portefølje inden for PRINCE2, MSP, MoR, MoP, Managing Benefits, P3O, ITIL, Change Management, Styregruppe træning, IPMA og PMI.

www.peakconsulting.dk

Praxis

Forlaget har gennem mange år været kendt for vores udgivelser til ingeniørområdet inden for projektledelse og det tekniske område. På Projektværktøjsdagen kan du møde vores forfatter Bjarne Kousholt, der står bag vores mange bestsellere om projektledelse, og du kan møde vores redaktør på det tekniske område, Thomas Rump. PRAXIS udvikler læremidler, fagstof og digitale løsninger i høj kvalitet til: videregående uddannelser, efteruddannelser og det private marked, samt til grundskole, erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser.

www.nyttf.fk

Projectplace

Projectplace er et smart projektsamarbejdsværktøj, der bringer teams sammen for at forbedre samarbejdet og få tingene gjort. Uanset om dit team sidder i huset eller på den anden side af kloden, tilbyder Projectplace alt det, teams har brug for til at sætte ret kurs, kommunikere, udføre opgaver, spore fremskridt, og i sidste ende opnå mål.

www.projectplace.dk

Projectum

Projectum blev stiftet i 2004, med en vision om at blive det førende konsulenthus i Nordeuropa inden for Project & Portfolio Management området (PPM). Vores Microsoft-baserede løsninger har fokus på at skabe et projekt- og porteføljeoverblik hos kunderne, og sætter stort fokus på brugervenlighed.

I daglig tale hedder teknologierne primært Microsoft Project Online i Office 365 og Power BI på rapporteringsdelen. Vi er en del gange blevet kåret som årets Microsoft PPM Partner i Danmark samt af Microsoft worldwide. Kunder inkluderer bl.a. Danske Fragtmænd, Vestas, Arla, DSB og Odense Kommune.

www.projectum.dk

Rambøll

Vi tilbyder nogle af de bedste værktøjer til styring af projekter (Primavera) og risici (RamRisk). Værktøjerne anvendes i vidt forskellige organisationer. Vi hjælper med at få processerne på plads og uddannet jeres medarbejdere. Vi arbejder også med planlægning, opfølgning på tid og økonomi, og risikostyring af større projekter og projektporteføljer både i og udenfor Rambøll. Lad os se på, hvordan vi kan optimere jeres projektstyring. Det giver jer helt sikkert mere værdi for hver anvendt krone.

ppm.ramboll.com

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har mere end 100 års erfaring med kurser og uddannelse. Hvert år deltager flere end 15.000 personer på kursus og du får adgang til mere end 900 kurser: 

• IT og IT-certificeringer 

• Ledelse • Projektledelse 

• Byggeri og energi 

• Salg og marketing 

• HR, jura og økonomi 

• Kommunikation og præsentation 

Vores 300 undervisere dækker et stort udvalg af fagområder og niveauer, så der vil altid være mulighed for at finde et kursus der matcher dine ønsker.

www.teknologisk.dk