Derfor skal din virksomhed med!

projekt:værktøjsdagen er et professionelt forum, hvor I som deltagende virksomhed kan møde projektledere, virksomhedsledere, it-chefer og indkøbere, som alle er potentielle kunder fra større og mindre virksomheder. Konferencemessen har fokus på alle projektlederens værktøjer, herunder bl.a. it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. 

Ved at deltage får I en unik chance for at videns- og erfaringsdele samt mulighed for at se hvordan virksomheder og deres ansatte kan arbejde med værktøjer i det    daglige. Det giver konferencedeltagerne en levende og realistisk oplevelse af en hverdag med produktet - og dermed et stærkt fundament for at vælge det rigtige værktøj. 

Tag med på konferencemessen, der bringer projektledere og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg med grobund for relevant faglig networking. 

Årets udstillerbrochure 2018
Hent udstillerbrochuren her, og få al den information du har brug for i forbindelse med dette års konferencemesse, som afholdes 29. november 2018 på Scandic Copenhagen.  

Hent den her | For English

Udstillere ved projekt:værktøjsdagen 2017


Virksomheder


Antura

Siden 2001 har Antura med succes leveret projektværktøjet Antura Projects – en komplet løsning til projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Antura har mange kunder og over 200.000 tilfredse brugere i mere end 50 lande. Der er flere kendte danske virksomheder blandt kunderne, f.eks. Copenhagen Airports, Scandi Standard/Danpo, PostNord/Post Danmark, Danske Bank, MP Pension, Keylane, Slagelse Kommune og Lantmännen. Antura Projects skal altid være førstevalg for virksomheder, der hurtigt vil indføre et brugervenligt projektværktøj med stærk funktionalitet.

www.antura.dk

Black Swan Institut

Black Swan Institute hjælper styregrupper, projektledere og direktioner til bedre risikoledelse af it- og digitaliseringsinitiativer. I vores rådgivning anvender vi risikoværktøjet MitigatorMitigator kan anvendes til at dokumentere, analysere og mitigere risici på projekt-, program- og porteføljeniveau. Værktøjet indeholder endvidere en risiko-bank med standard-risici indsamlet fra mere end 100 forandringsinitiativer.

www.blackswaninstitute.dk 

CANEA Consulting Group

CANEA leverer en helhedsløsning, som understøtter hele virksomhedens krav til projekt-, program-, porteføljeledelse inkl. ressourcestyring. CANEA ONE tilbyder støtte for alle typer projekter og til alle interessenter i projekterne, hvad enten det er ledelsen, ressourceejere, projektledere, projektdeltagere, styregrupper – eller øvrige interne og eksterne interessenter. CANEA ONE skaber overblik over hele porteføljens status og lønsomhed, hvilket gør det enklere at prioritere sine projekter i henhold til virksomhedens strategi og Key Performance Indicators.

www.canea.dk

Danmon Group / Business Solutions

Business Solutions er en af Danmarks førende leverandører af kommunikations - og præsentationsløsninger.
Vi er en dedikeret forretningsenhed med særlig fokus på at designe og implementere markedets mest innovative AV løsninger. Vi leverer løsninger som sikrer at dine budskaber får den opmærksomhed de fortjener.  Med mere end 35 års erfaring ved vi, at tekniske problemer og halve løsninger kan påvirke din kommunikation og i sidste ende dine resultater. Derfor specialiserer vi os i AV der understøtter cloud baserede platforme og samlet leverer løsninger, der øger produktiviteten, effektiviserer kommunikationsvejen og fastholder en kreativ tilgang til at udvikle og genere ideer. Det fra selv den mest introverte medarbejder. Med produkter som NUREVA´s SPAN System og AVOCOR, giver vi et bud på fremtidens arbejdsrum, hvor samarbejde, styring af projekter, planlægning og overblik på tværs af organisationen og gennem partnere, bliver midtpunkt for at skabe succes.

www.danmon.dk/

Dansk Projektledelse

Dansk Projektledelse er en forening, der arbejder for at styrke og støtte projektvirksomheder i Danmark med mere værdiskabende ledelse af projekter. Vi er samtidig en non-for-profit organisation, hvor al indtjening går til bedre projektledelse og til nye og bedre tilbud til foreningens medlemmer og brugere. Dansk Projektledelse vil være omdrejningspunkt for projektledelse i Danmark. Som omdrejningspunkt bliver vi det naturlige forum for projektledere, projektorganisationer og for professionen, og vi er attraktive, anerkendt og foretrukken som interesseorganisation og som forum for relationer og netværk indenfor projektledelse.

www.danskprojektledelse.dk

EffectLauncher

Langt de fleste virksomheder og organisationer oplever i disse år en hastigt voksende kompleksitet internt såvel som i deres omverden. Resultatet er ofte ineffektivitet, usikkerhed og unødigt stress blandt medarbejderne. Der er derfor brug for værktøjer der kan nedbringe denne kompleksitet gennem overblik og struktur.  Et projektstyringsværktøj skaber således størst værdi når det faciliterer fremfor at komplicerer arbejdet i projekterne - og i særdeleshed når brugerne føler sig trygge ved at arbejde med det. Derfor er effectlauncher udviklet i tæt samarbejde med vores brugere i virksomheder som Danish Crown, Arla Foods Ingredients og Philips med fokus på intuitive og intelligente løsninger der skaber overblik, struktur og faciliterer delingen af information i projekterne. Resultatet er større produktivitet og arbejdsglæde hos vores kunder.

https://effectlauncher.dk

EGN

EGN tilbyder skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.
 
EGN blev etableret i Svendborg i 1992 og er i dag verdens næststørste ledelses- og kompetencenetværk med 14.000 medlemmer i 15 lande, der tilsammen repræsenterer mere end 8.000 virksomheder og 70 faggrupper. Et professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.
 
www.egn.dk 


Fangel

Vi er konsulenter i at forbedre jeres ledelse af projekter. Vi opfatter projektledelse som systematiseret sund fornuft. Udfordringen som vi ser det er at ”make common sence common practice”.  


Fangel Consulting blev initieret af Morten Fangel i 1975 – og siden da har vi assisteret en lang række organisationer, både i ind- og udland. Desuden har vi leveret sekretariatsassistance til Dansk Projektledelse.
Senest har vi udgive bogen ”Proaktiv projektledelse” på dansk – og på engelsk med titlen ”Proactive Project Management” – som samler mange års erfaring med projektledelse.

På grundlag af bogen tilbyder vi en åben IPMA Registreret Fangel Projektlederuddannelse over et halvt år. Uddannelsen er målrettet projektledere med minimum 2 års erfaring, som ønsker at blive klædt grundigt på til IPMA Certificering på Niveau D, C eller B. 

http://www.fangel.dk/


FlowIT

Effektivt samarbejde og succes med projekter
Kan samarbejdet og vidensdelingen optimeres? Har du overblik over projekterne, og er der styr på økonomien?
Siden 1999 har vi leveret værdiskabende forretningsløsninger til vores kunder, og hjulpet dem til bedre vidensdeling, koordinering og samarbejde. Vi giver dig indsigt i, hvordan du kan få det optimale ud af SharePoint og fortæller, hvordan vi har skabt værdifulde resultater med vores projektportal ProjectFlow. 

www.flowit.dk

GenieBelt

GenieBelt er født ud af en frustration over, at konfrontere de samme problemstillinger på byggepladser igen og igen. Efter at have samarbejdet med et utal af firmaer indenfor branchen er vi klar til at ændre de "gængse" metoder i industrien. GenieBelt er et realtids koordinerings- og planlægningsværktøj, der forbinder byggepladsen med kontoret, og bidrager til effektiv kommunikation mellem projektets parter. Vi styrker kommunikationen, skaber gennemsigtighed, og giver derigennem brugeren et aktivt projektstyringsværktøj samt skaber et totalt overblik over hele jeres projektportefølje. Statens Byggeforskningsinstitut har talt – op til 7% af den samlede anlægssum i direkte besparelse ved brugen af GenieBelt.

https://geniebelt.com/da/

Hexagon

Hexagon PPM er verdens førende leverandør af Enterprise Design Software og Projekt Kontrol Løsninger. Under Projektværktøjsdagen vil Hexagon PPM demonstrere EcoSys – Den globale standard for Enterprise Project Performance Software. Det vil glæde os at møde dig på vores stand, og drøfte hvordan vores brugervenlige Web-Baserede EcoSys platform kan hjælpe dig med projekt port folio management, kontrol af projekt økonomien og forbedring af dine projektleverancer og ydeevne.

http://hexagon.com/

IMPLEMENT

Implement Consulting Group er en skandinavisk konsulentvirksomhed med mere end 650 konsulenter i Danmark, Sverige, Norge, og Schweiz. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at planlægge og gennemføre effektfulde strategiske forandringer.

Implement er førende i Skandinavien i relation til implementering af forandringer. Vi arbejder med strategi, lederskab og optimering af virksomhedens service og driftsprocesser. Projektarbejde, programledelse og porteføljestyring er centrale discipliner for alle private og offentlige organisationer. Inden for projektledelse er vores kernekompetence at udvikle organisationer, så de kan håndtere projekter, programmer og porteføljer optimalt og få dem til at matche organisationens strategi. Vi leverer værktøjer og uddannelse samt understøtter IT-løsninger på alle projektledelsesområder - både i den private og i den offentlige sektor. Vores udgangspunkt er konceptet Project Excellence®, som dækker alle dele af virksomhedens indsatser omkring projektledelse. Inden for hvert område, råder vi over en bred pallette af værktøjer, skabeloner og metoder, som understøtter virksomhedens og projektlederens arbejde med projekterne.

www.ImplementConsultingGroup.com


InovaPrime

InovaPrime er specialister på Projekt- og Portfoliohåndtering og Professional Services Automation. Vi tilbyder vores eget værktøj, Governance.Business, en konsolideret platform der hjælper virksomheden med at styre og kontrollere strategier, mål, prioriteter, processer og ressourcer relateret til planlægning og gennemførelse fra porteføljestyring og projektudførelse til ressourceoptimering. InovaPrime blev stiftet i år 2005 med kontorer flere steder i Europa, bl.a. Sverige og Danmark.

www.inovaprime.com

NTI CADcenter

NTI CADcenter udvikler og leverer omfattende løsninger til højteknologiske miljøer inden for byggeri, design, industri og produktudvikling. Med 70 års erfaring har vi en solid viden og har altid været førende i den teknologiske udvikling. NTI CADcenter har mere end 210 medarbejdere fordelt i kontorer i hele Nordeuropa, og er desuden certificeret Autodesk Platinum Partner indenfor både byggeri og industri. 

nti.dk/

Peak Consulting Group

Peak Consulting Group er en konsulent- og kursusvirksomhed, der via projekt-, program- og porteføljeledelse hjælper dig og din organisation med at nå jeres mål. Nøgleordene i alt, vi laver, er høj faglighed, integritet og ordentlighed. Det betyder, at du altid bliver mødt af en højt kvalificeret konsulent eller underviser. At vi kun siger ja til opgaver, vi ved, vi kan løse. Og at vi leverer holdbare løsninger, der ikke koster mere end nødvendigt.

www.peakconsulting.dk

Portfolio Planners

Portfolio Planner har udviklet et unik softwareprodukt af samme navn, som sikrer effektivitet, overblik og bedre styring på tværs af projekter og de kendte projektstyringsværkstøjer/formater, fx MS Project og Primavera. Du kan fx kombinere tidsplaner i det samme skærmbillede, fokusere på de samme aktiviteter og skabe din egen folderstruktur – alt sammen på tværs af projekter og formater. Du kan let og billigt dele dit overblik med en kollega uden, at nogen risikerer at ødelægge projektdata.

http://portfolio-planner.eu/

Praxis

Forlaget har gennem mange år været kendt for vores udgivelser til ingeniørområdet inden for projektledelse og det tekniske område. På Projektværktøjsdagen præsenterer vi vores bestsellere indenfor projektledelse. PRAXIS udvikler læremidler, fagstof og digitale løsninger i høj kvalitet til: videregående uddannelser, efteruddannelser og det private marked, samt til grundskole, erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser.

http://www.praxis.dk/

Projectum

Projectum blev stiftet i 2004, med en vision om at blive det førende konsulenthus i Nordeuropa inden for Project & Portfolio Management området (PPM). Vores Microsoft-baserede løsninger har fokus på at skabe et projekt- og porteføljeoverblik hos kunderne, og sætter stort fokus på brugervenlighed.

I daglig tale hedder teknologierne primært Microsoft Project Online i Office 365 og Power BI på rapporteringsdelen. Vi er en del gange blevet kåret som årets Microsoft PPM Partner i Danmark samt af Microsoft worldwide. Kunder inkluderer bl.a. Danske Fragtmænd, Vestas, Arla, DSB og Odense Kommune.

www.projectum.dk

Rambøll

Vores afdeling for projekt- og porteføljestyring består af 30 engagerede medarbejdere, der hjælper vores kunder med løsninger, konsulentbistand og undervisning indenfor områderne:

  • Projektplanlægning og -opfølgning
  • Porteføljeledelse
  • Projektledelse
  • Kvalitetssikring af projektets styringsmodel
  • Etablering og drift af PMO

Vi tilbyder såvel vores eget roste risikostyringssystem RamRisk, som kvalitetsværktøjer til håndtering af projekter og projektporteføljer via vores partnerskab med Oracle.

ppm.ramboll.com

SDU

Master i projekt- og innovationsledelse
Masteruddannelsen i projekt – og innovationsledelse stiller skarpt på professionel ledelse af projekter og innovationsprocesser. Den er et fleksibelt uddannelsestilbud for personer, som ønsker at opkvalificere sig som led i forsat karrieremæssig progression med sigte mod ledelsesposter i en udviklingsafdeling og/eller ledelse af større projekter, projektporteføljer eller programmer.

https://www.sdu.dk/da/efter_videreuddannelse/master/master_i_projekt+og+innovationsledelse

Secoya

Secoya udvikler og markedsfører forretningsplatformen Orbit til en lang række kunder indenfor især rådgivnings-, ingeniør-, arkitekt og byggebranchen. Platformen er modulopbygget og leverer bl.a. projekt- og processtyring, ressourcestyring, CV/kompetence/referencestyring, fil- og dokumenthåndtering, intranet og CRM. 

På Projektværktøjsdagen vil Secoya præsentere en kundecase i samarbejde med Tyréns, som er én af Sveriges største rådgivende ingeniørvirksomheder.

https://www.secoya.dk/


Teknologisk Institut

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til dansk erhvervsliv siden 1906.
Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, og du får adgang til en bred vifte af mere end 1.000 kurser, uddannelser og konferencer og mere end 300 erfarne undervisere.
Du kan deltage på kurser, uddannelser og konferencer i Taastrup, Aarhus, Odense, Aalborg og København – eller de kan holdes internt hos jer.
Telefon 72 20 30 00

www.teknologisk.dk/kurser

WorkPoint

WorkPoint tilbyder et effektivt værktøj til projektstyring, der giver et professionelt overblik over igangværende projekter. Uorganiseret projektstyring medfører et unødigt tidsspild, men med WorkPoint får virksomheder en skræddersyet løsning, der hjælper med at kvalitetssikre og effektivisere projektstyring. WorkPoint deltager på Projektværktøjsdagen i samarbejde med IT-Huset Delegate, hvor vi præsenterer forretningskritiske PMO løsninger. 

www.workpoint365.dk/

Zispa

Digitaliser projekterne, så I får et dynamisk, hurtig og målsøgende projektforløb.
Byg projektmodeller fra simpel opgavehåndtering til større modeller som SCRUM eller AGILE.
Inviter let hele organisationen, kunderne, leverandører og freelancere via Web eller APPs, så I kommer til at arbejde som én enhed.
I ZISPA bygger vi én Digital Platform til virksomheden som kan indeholde alt fra kommunikation, vidensdeling, dokumenthåndtering, info-skærme, CRM, målstyring.

zispa.dk/