Derfor skal din virksomhed med!

projekt:værktøjsdagen er et professionelt forum, hvor I som deltagende virksomhed kan møde projektledere, virksomhedsledere, it-chefer og indkøbere, som alle er potentielle kunder fra større og mindre virksomheder. Konferencemessen har fokus på alle projektlederens værktøjer, herunder bl.a. it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. 

Ved at deltage får I en unik chance for at videns- og erfaringsdele samt mulighed for at se hvordan virksomheder og deres ansatte kan arbejde med værktøjer i det    daglige. Det giver konferencedeltagerne en levende og realistisk oplevelse af en hverdag med produktet - og dermed et stærkt fundament for at vælge det rigtige værktøj. 

Tag med på konferencemessen, der bringer projektledere og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg med grobund for relevant faglig networking. 

Deltagerprofilen

69%

af deltagerne repræsenterer store virksomheder (250+ ansatte)

85%

ønsker inspiration til projektværktøjer

5

oplæg besøger hver deltager gennemsnitligt

29%

af deltagerne har væsentlig indflydelse på det endelig køb af projektværktøj

26%

af deltagerne har en projektlederuddannelse

Find priser og flere informationer

Der er mange forskellige måde at blive en del af projekt:værktøjsdagen på. Læs mere om mulighederne i årets udstillerbrochure til venstre eller indsend en efterspørgsel til vores sælger i formularen nedenfor.

Klik her for at se udstillerpakker og priser

Klik her for at se de ledige standpladser

Kontakt vores sælger